söndag 15 juli 2012

Sommarminnen

Igår kväll blev jag plötsligt sugen på att scrappa, nåt jag inte gjort på flera månader!!
Med lite snäckor som vi plockade för några veckor sedan i Mellbystrand började jag på ett riktigt sommarkort.




Snart ska vi köra till en antik- och loppisaffär utanför Växjö tillsammans med mina föräldrar!
Hoppas på att hitta nya handtag till min gamla byrå som jag målat vit samt kanske nån annan möbel till tvrummet :) och det verkar bli fint väder, precis som vi beställt!

Trevlig söndag!
Emma

torsdag 12 juli 2012

Bröllop

Här kommer två bilder från vår bröllopsdag <3 På lördag är det två veckor sedan och jag njuter av att vara fru Engström <3







Kan meddela att det går framåt i tvrummet, snart är målningen av väggarna klara, så då kan det läggas golv oxå ska det spikas och målas råspont på en vägg. Målning av farmors gamla byrå är påbörjad och en massa inköp på Ikea gjordes i måndags. Längtar till det blir klart!

Trevlig torsdag på er!

Emma

tisdag 10 juli 2012

Inspiration

I helgen var det inflyttningsfest för min bror och hans Elin i farmors gamla gård. Med totalrenovering av kök och badrum, och smårenovering av resten av huset var det äntligen dags för dom att flytta in. Och så fint det blivit! Trots en modernare stil har dom lyckats bevara det fina gamla och fått huset att verkligen stråla! Elin är så duktig på att inreda och att bara strosa runt i huset ger en sån inspiration.
















Helgens inspiration räckte så långt att jag påbörjat förändringen i tvrummet som jag velat så länge, så igår åkte pensel och roller fram och rummet förvandlades helt med en blå färg, som blev bättre än förväntat. Idag far jag till Ikea för lite inredningsdetaljer sedan blir det ännu ett lager färg. Bilder kommer lite senare.
Ha en bra dag alla där ute!

Emma

fredag 6 juli 2012

Njuter!

Nu kan man verkligen säga att livet leker! Vi njuter av varenda sekund med vår lilla Eric som nu är över 2 månader gammal. Och i lördags var ännu en alldeles speciell dag, då jag och Fredrik gifte oss <3 En mysig borglig vigsel i Laholm med lite god mat efteråt <3 Bilder på oss kommer lite senare då vi inte fått dom från fotografen än. Men denna gången tänkte jag visa några bilder från fotograferingen vi var på när Eric var 23 dagar gammal.
Det första är det fotot som vi hade med i tidningen.
















Men tänk vad han har växt sen dess. Nästa foto är taget i lördags på vår bröllopsdag, uppkladd och fin och ett par cm längre och hg tyngre än på de andra fotona :)




Lyckliga jag som har min Eric, Fredrik och hela hans och min fina familj!

Kramar
Emma Engström (fd Gottfridsson)